Alumniksi

Oletko sinä alumni?

Alumni-sana on latinaa ja tarkoittaa oppipoikaa, kasvattia tai suojattia. TAMKin alumneja ovat kaikki Tampereen ammattikorkeakoulusta tai Pirkanmaan ammattikorkeakoulusta tutkinnon suorittaneet sekä ammattikorkeakoulun ja opiskelijakunnan nykyinen ja entinen henkilökunta. Alumnit ovat TAMKin suurin sidosryhmä ja tärkeä tukijoukko.

Voit osallistua alumnitoimintaan joko liittymällä yhdistyksen jäseneksi tai ilmoittamalla yhteystietosi alumnitoiminnan käyttöön. Molemmat vaihtoehdot ovat käytettävissäsi oheisella lomakkeella. Rekisterin tietosuojaselosteen löydät tästä: TAMK-alumnit-tietosuojaseloste-2018-06-08

Jäsenedut kaikille

Sähköinen AlumniOnline -tiedote
Viisi kertaa vuodessa ilmestyvä sähköinen kirje, jossa alumnitoiminnan lisäksi tietoa TAMKin ajankohtaisista asioista ja tapahtumista.

Kirjaston käyttöoikeus
Tiesithän, että kaikilla alumneilla on käyttöoikeus TAMKin kirjaston palveluihin. Kirjastokortin voi ladata esimerkiksi kaupungin kirjastokorttiin tai muuhun haluaamasi magneettikorttiin. Alumneille tulossa myös alennettu hinta tietohakupalveluista syksyn 2014 aikana.
Tustustu tästä kirjastoon ja sen palveluihin.

Jäsenedut jäsenille

Alennus osallistumismaksuista
Yhdistyksen jäsenet voivat osallistua yhdistyksen ja TAMKin järjestämiin koulutuksiin ja alumnitapahtumiin edullisemmin tai ilmaiseksi tilaisuudesta riippuen.

Yhdistyksen liittymismaksuliittymismaksu

Yhdistyksen liittymismaksu on 20 €, erillistä vuosimaksua ei peritä toistaiseksi.

Tilitiedot:
Tampereen ammattikorkeakoulun alumnit ry
BIC: OKOYFIHH
IBAN: FI05 5730 0820 3393 45
Viesti: nimi ja syntymäaika

Kannatusjäsenet

Yhdistyksen kannatusjäseniksi voidaan hyväksyä oikeustoimikelpoiset henkilöt ja yhteisöt, jotka haluavat tukea yhdistyksen toimintaa ja jotka hallitus hyväksyy kannatusjäseniksi. Kannatusjäsenmaksu on  300 € vuodessa.

Ota yhteyttä alumni[at]tamk.fi