Yhdistys

Tampereen ammattikorkeakoulun alumnit ry eli TAMK alumnit perustettiin syyskuussa 2006.

Yhdistyksen tarkoituksena on toimia Tampereen ammattikorkeakoulun alumnien edunvalvojana, ylläpitää ja kehittää TAMKin alumnien suhteita ammattikorkeakouluun ja toisiin alumneihin sekä edistää yhteistyötä ammattikorkeakoulun sekä työ- ja elinkeinoelämän välillä.

Alumnitoiminnan myötä alumnit, nykyiset opiskelijat, henkilökunta sekä yritykset voivat tutustua toisiinsa. Tarkoituksena on yhteydenpidon lisäksi lisätä TAMKin suhteita työelämään sekä tehdä TAMKia ja sen toimintoja tunnetuksi. Alumnitoiminnan avulla voimme myös helpottaa nykyisten opiskelijoidemme työnsaantia.

Käytännössä yhdistys infoaa koulun alumnikoordinaattorin kanssa TAMKin kuulumisista sekä järjestää vuoden aikana erilaisia tapahtumia jäsenistölle ja välillä myös valmistuville opiskelijoille.